Ineke Hofland(-Marx) en Bram Hofland
Pallietergaarde 201
7329 HC Apeldoorn
Tel.: (055) - 844 20 70
E-mail: info@doggycare.nl
 

Home
Uitlaatservice
Oppasservice
Intake-gesprek
Fotopagina
Tarieven
Route
Voorwaarden
Contact

De oppasservice van DoggyCare® Apeldoorn


Oppashonden’ komen bij ons thuis … in het gezin!

Niet alle honden voelen zich ‘thuis’ in een hondenkennel, -pension of -hotel. Er zijn ook honden die helemaal niet tegen een kennel kunnen. Voor zulke honden is een verblijf in kennel of pension vaak een zeer traumatische ervaring.
Dit ondanks het feit dat de meeste kennels tegenwoordig fris, schoon en goed onderhouden zijn, het eten er goed is en het drinkwater regelmatig ververst wordt. Materieel gezien ontbreekt het de honden in zulke pensions aan niets.

Feit is wel dat honden die in een gezin worden opgevangen - dus los, niet opgesloten - meer direct ‘persoonlijk’ contact, aandacht en liefde kunnen krijgen dan zogenaamde pensionhonden.
Veel honden - juist omdat het sociale wezens zijn - voelen zich bij een ‘gastgezin’ - onder mensen en onder soortgenoten - dan ook al heel gauw ’helemaal thuis’.

DoggyCare® biedt uw hond zo’n gastgezin.


Tijdig reserveren!

Omdat we periodiek maar enkele honden tegelijker tijd kunnen opvangen is het zaak zeer tijdig een afspraak te maken voor een intakegesprek en een kennismaking om een opvangperiode te kunnen reserveren.