Ineke Hofland(-Marx) en Bram Hofland
Pallietergaarde 201
7329 HC Apeldoorn
Tel.: (055) - 844 20 70
E-mail: info@doggycare.nl
 

Home
Uitlaatservice
Oppasservice
Intake-gesprek
Fotopagina
Tarieven
Route
Voorwaarden
Contact

De oppasservice van DoggyCare® Apeldoorn


Niet al te grote, enigzins rustige* 'gasthonden’ zijn welkom… in ons gezin.

Niet alle honden voelen zich ‘thuis’ in een hondenkennel, -pension of -hotel. Er zijn ook honden die slecht of helemaal niet tegen een kennel kunnen. Voor zulke honden is een verblijf in kennel of pension vaak een zeer traumatische ervaring.
Dit ondanks het feit dat de meeste kennels tegenwoordig fris, schoon en goed onderhouden zijn, het eten er goed is en het drinkwater regelmatig ververst wordt. Materieel gezien ontbreekt het de honden in zulke pensions aan niets.

Feit is wel dat honden die in een gezin worden opgevangen - dus los, niet opgesloten - meer direct ‘persoonlijk’ contact, aandacht en liefde kunnen krijgen dan zogenaamde pensionhonden.
Veel honden - juist omdat het sociale wezens zijn - voelen zich bij een ‘gastgezin’ - onder mensen en onder soortgenoten - dan ook al heel gauw ’helemaal thuis’.

* Dat onze gasthonden niet al druk zijn, niet al te veel lawaai mogen produceren heeft te maken met onze woonsituatie. Het appartement waar we nu al weer even wonen brengt dat nu eenmaal met zich mee. Wij houden graag rekening met onze buren.
Het e.e.a. wil natuurlijk niet zeggen dat uw hond zich - af en toe -op geen enkele wijze - hoe dan ook - zou mogen uiten. Als was het alleen maar als er aangebeld wordt.
Zoiets vinden wij 'hondsnormaal' . Onze eigen hond Zula doet dat - heel uitbundig -.ook.

Oh ja, voor dat we het vergeten; de uitlaatmogelijkheden zijn bij ons ... uitstekend!


Tijdig reserveren!

Het is bij ons belangrijk zeer tijdig een afspraak te maken voor een intakegesprek en een kennismaking om een opvangperiode te kunnen reserveren.